Om Bente Monsen Design

Historien bak

Bente Monsen startet sy eventyret sitt for ni år siden. Det startet som en liten hobby, hun testet seg fram ved hjelp av google, blogger og youtube.
Den lille hobbyen utviklet seg raskt, og før en visste ordet av det var hun blitt et fast og fargerikt inventar på byens markeder. Hun deltar også på markeder rundt om i vest Finnmark.
Når stoffene og sy utstyret begynte å ta over huset, ble Bente forvist til garasjen. Den har blitt pusset opp til en koselig
systue (en veldig fin plass å bli forvist til) som også er butikk.
I tillegg har hun begynt å sublimere produkter som kopper, matbokser o.l som man kan få laget med personlige bilder og tekster eller annet etter eget ønske.
Nå var det tid for at det som har utviklet seg til en egen bedrift, tar steget videre til online verdenen, noe som gjør at vi kan ønske deg velkommen til hennes nettbutikk. (Covid-19 er en medvirkende faktor for at dette måtte skje.)

Om produktene

Her i nettbutikken vil du finne produkter sydd av Bente, i tillegg til metervare, sytilbehør og produkter med sublimerings trykk. 
Det er mange fordeler ved å kjøpe håndlaget. Noen av de er at du vet hvor varen er laget, du støtter en liten bedrift, og ikke minst, du får et kvalitetsprodukt. Bente syr kun av trygge stoffer, mye er økologisk og GOTS sertifisert.

Fra søndagsmarkedet i Hammerfest
Fra søndagsmarkedet i Hammerfest
Den lille sy kroken
Den lille sy kroken
Systuen / butikken
Systuen / butikken
systue detalje bilde
systue detalje bilde